NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ploile din lunile iunie și iulie secătuiesc bugetul local! Facturi imense emise de ApaVital pentru canalizarea apei de ploaie!

Consilierii locali au trebuit astăzi să aprobe o rectificare bugetară pentru ca Primăria  Municipiului Pașcani să poată achita facturile restante către operatorul de apă ApaVital. Sumele facturate sunt însă imense, mai ales că reprezintă canalizarea apelor meteorice sau mai pe înțelesul tuturor, a apei de ploaie.

Este vorba de spre 180.000 lei pentru luna iunie și 150.000 lei pentru iulie.

Administratorul public a explicat astăzi, în plenul Consiliului Local, că facturile au fost emise conform contractului dintre municipalitate și operatorul ieșean, astfel că trebuie achitate.

„În ultimele două luni de zile au venit facturi de la ApaVital: una de 180.000 și una de 150.000, conform contractului. Trebuie să plătim banii ăștia”, a explicat Claudiu Bodoașcă, administratorul Municipiului Pașcani.

  

În același context, reamintim că ApaVital a refuzat să plătească redevența către municipalitate la valoarea prevăzută în lege, în perioada iulie 2014 – august 2020,  bugetul local fiind ușurat de aproximativ 5 milioane de lei.

Advertisements

Related posts

Edilul comunei Ruginoasa nu mai candidează. Se retrage din viața politică și administrativă

Marius Parteni

Două unități bancare sunt dispuse să aloce Primăriei Pașcani un împrumut financiar

Marius Parteni

Primarul Pantazi sfidează legea: fără mască pe față la dezbaterea ApaVital!

Răzvan Grecu
Încarcă...