NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plimbați cu vorba, scoși din ședința consilierilor, locatarii blocului P4 Nectar au primit noi promisiuni!

Locatarii blocului P4 Nectar din cartierul Vatra au primit noi promisiuni cu privire la modul în care vor beneficia de căldură în această iarnă. Asta după ce oamenii au stat zile întregi pe la Primărie, suportând uneori și umilințe. Ultima dată au fost scoși din sala de ședință a Consiliului Local.

Blocul în care locuiesc aceștia nu este branșat la rețeaua de gaz. Oamenii au primit acum două luni promisiunea că va fi trasă conducta, dar acest lucru nu s-a întâmplat. A apărut ulterior promisiunea că va fi pusă în funcțiune centrala termică din zonă, aparținând de RAGCL, dar lucrurile nu au stat deloc așa.

Cei care își doresc să le fie rezolvată problema au încercat săptămâna trecută să discute cazul în ședința extraodinară de Consiliu Local, ce a avut loc vineri, 29 noiembrie. Doar că nu au fost lăsați să vorbească, ba chiar au fost îndrumați să părăsească sala pe motiv că acest caz ține de primar. Cel care a făcut acest lucru a fost consilierul PSD Ovidiu Bejenariu, președintele de ședință.

Astăzi oamenii au primit un telefon. „Am fost chemați la sediul Primăriei de domnul primar cu actele pe care le avem noi. Promisiunea este aceea că vom fi ajutați, să fie trasă conducta la scară. După asta, fiecare vom face racordurile individuale. Eu o să cumpăr centrală în rate de la Del Gaz”, ne-a spus una din locatare.

Cei din Primărie le-au promis celor care se încadrează acordarea de ajutoare pentru montarea centralelor. Lucrarea de branșare a blocului ar trebui să realizată săptămâna aceasta.

Am încercat să discutăm cu primarul municipiului pe acest subiect, dar nu a răspuns apelurilor telefonice.

loading...
Advertisements

Related posts

Solicitare controversată a directorului de la EcoSalubritate! Aleșii locali i-au blocat demersul

Marius Parteni

Aglomerație și nervi la Punctul Mobil al Serviciului de Pașapoarte Pașcani. Intră și vezi programul până la finalul anului

Oana Cordoneanu

Ședință pentru corelarea datoriilor unităților de învățământ către regii și prezentarea unui program de contabilitate

Marius Parteni
Încarcă...