NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Planul administrației pentru amenajarea și modernizarea unor parcări în municipiul Pașcani

Vești bune pentru șoferi. Administrația locală se gândește să amenajeze și să modernizeze o serie de parcări pe raza municipiului, în anul 2014.

 

Vorbim de zona vale, mai exact pe strada Ceferiștilor în zona magazinului Viosand, unde pe zona pietonală vor fi desființate rondurile, și va fi mai mult spațiu pentru locurile de parcare. O altă locație este pe aceeași stradă între piața vale și Biserica ”Sfânta Vineri”. Acolo Primăria vrea să extindă locurile de parcare amenajând atât intrarea în piața până la hală cât și zona din dreptul stadionului ”Locomotiva”.

  

De asemenea în spatele magazinului Riama, de pe strada Izvoarelor, parcul de joacă va fi reamenajat și restrâns, iar acolo va fi realizată o parcare mai încăpătoare.

Tot pe strada Izvoarelor va mai fi modernizată parcarea din sptele blocurilor ce se află peste drum de sediul Poliției Pașcani. Reorganizate vor fi și parcările de pe strada Mihai Eminescu, din spatele magazinului Lorimer cât și cea de pe Aleea 1 Decembrie din apropierea centralei termice, unde în trecut a fost un teren de joacă pentru tineri.

Altă parcare ce va fi amenajată este cea de pe malul Lacului Peștișorul, de pe strada Gării. Această parcare va deservi atât credicinioșilor romano catolici care vin la Biserica din zonă cât și pășcănenilor care vor alege să se plimbe prin parc, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare prin PIDU.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Topul celor mai bine platiti functionari din Pascani

Redacția

Emil Crăciun: „Contoarele folosite de ApaVital sunt mai precise decât cele montate de Prest Serv Apa”

Răzvan Grecu

Serele de la Blăgești vor fi desființate! Vezi cine pune mâna pe teren!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site