NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Plângere penală pentru corupere de minori pe numele lui Cumpănașu, formulată astăzi de mama unei fete

Val de anchete împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Mama unei tinere îl acuză pe acesta că i-ar fi făcut copilei propuneri indecente. Asta, după ce ieri procurorii au deschis un dosar penal pentru incitare la ură. În plus, astăzi Corpul de Control al ministerului de Interne a fost trimis la Jandarmeria Română pentru a vedea cum a beneficiat în 2019 de protecția statului.

Maria Moiș, jurnalist Digi24: Plângerea a fost depusă împotriva lui Cumpănașu în cursul zilei de astăzi, la Secția 16 de Poliție, de mama unei tinere.

Femeia îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că a sedus-o pe fată în perioada în care aceasta era minoră. De altfel, există în spațiul public înregistrări în care Cumpănașu îi spune fetei că o iubește. În apărarea sa, acesta spune că, de fapt, înregistrarea a făcut-o cu acordul mamei pentru a devoala o rețea de interlopi.

Această plângere vine la doar o zi după ce Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a deschis o anchetă penală in rem pentru instigare la ură împotriva profesorilor, după ce Cumpănașu a postat mai multe filmulețe pe Tik Tok în care îi monta pe elevi împotriva dascălilor.

Advertisements
Advertisements
  

Iar astăzi, MAI vrea să lămurească în ce condiții Alexandru Cumpănașu a primit în 2019 protecție din partea ministerului. În urmă cu un an și jumătate, la o lună după cazul Caracal, Alexandru Cumpănașu, care era și candidat la președinția României, se plângea că a primit mai multe amenințări, deși în mod oficial nu au existat anchete penale deschise în acest sens. Cu toate acestea, MAI i-a oferit atunci gardă de corp și mașină de protocol.

digi24

Advertisements
Advertisements

Related posts

​Sprijin Google Cloud în valoare de până la 200.000 dolari pentru startup-uri

Redacția

FOTO Simona Halep și mesajul transmis înaintea debutului la US Open

Redacția

Procurorii DIICOT au dispus reținerea unui ieșean pentru 24 de ore. Ce infracțiune a săvârșit acesta

Redacția
Încarcă...