RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Plângere penală pentru corupere de minori pe numele lui Cumpănașu, formulată astăzi de mama unei fete

Val de anchete împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Mama unei tinere îl acuză pe acesta că i-ar fi făcut copilei propuneri indecente. Asta, după ce ieri procurorii au deschis un dosar penal pentru incitare la ură. În plus, astăzi Corpul de Control al ministerului de Interne a fost trimis la Jandarmeria Română pentru a vedea cum a beneficiat în 2019 de protecția statului.

Maria Moiș, jurnalist Digi24: Plângerea a fost depusă împotriva lui Cumpănașu în cursul zilei de astăzi, la Secția 16 de Poliție, de mama unei tinere.

Femeia îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că a sedus-o pe fată în perioada în care aceasta era minoră. De altfel, există în spațiul public înregistrări în care Cumpănașu îi spune fetei că o iubește. În apărarea sa, acesta spune că, de fapt, înregistrarea a făcut-o cu acordul mamei pentru a devoala o rețea de interlopi.

Această plângere vine la doar o zi după ce Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a deschis o anchetă penală in rem pentru instigare la ură împotriva profesorilor, după ce Cumpănașu a postat mai multe filmulețe pe Tik Tok în care îi monta pe elevi împotriva dascălilor.

  

Iar astăzi, MAI vrea să lămurească în ce condiții Alexandru Cumpănașu a primit în 2019 protecție din partea ministerului. În urmă cu un an și jumătate, la o lună după cazul Caracal, Alexandru Cumpănașu, care era și candidat la președinția României, se plângea că a primit mai multe amenințări, deși în mod oficial nu au existat anchete penale deschise în acest sens. Cu toate acestea, MAI i-a oferit atunci gardă de corp și mașină de protocol.

digi24

Related posts

Daniel Florea a demisionat din PSD: Este o decizie gândită îndelung

Redacția

Carduri electronice de călătorie ale STB, comercializate începând de astăzi și la oficiile poștale din Capitală

Redacția

Aurescu: România vrea crearea unui tribunal special pentru analiza crimelor de agresiune din Ucraina

Redacția
Încarcă...