NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Planetariu mobil ajunge săptămâna viitoare la Iaşi

„Planetariu mobil“ va ajunge săptămâna viitoare la Iaşi, în cadrul evenimentului „Astronomia în vacanţă“, care se va desfăşura la Ateneul din Iaşi.

 

Evenimentul este unul educaţional, care va prezenta, prin intermediul unor proiecţii de aproximativ 50 de minute, minunile universului. Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la numerele de telefon 0752690245 sau 0758365699, dar şi cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Planetariu Mobil revine la Iaşi în perioada 24 – 26 august. Reprezentaţiile show-ului educaţional vor include explicaţii de la doi povestitori, care vor interacţiona cu publicul. De asemenea, proiecţiile spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi modul în care a fost cucerit până acum spaţiului cosmic vor putea încânta publicul.

Evenimentele se vor desfăşura într-un „dome“ mobil cu diametrul de 8 metri şi înălţimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul Ateneului din Iaşi. Proiecţiile se vor desfăşura între orele 9.00 şi 19.00, din oră în oră, iar preţul unui bilet este de 15 lei. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoţitor adult. Evenimentul este organizat de Asociaţia Astronomică PLUTO.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Cutremure recente: unde au avut loc, la ce oră și cât de puternice au fost

Redacția

În atenția absolvenților de liceu – promoția 2017

Ema Roman

O depeşă buclucaşă: A intrat la puşcărie chiar dacă sentinţa nu e definitivă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site