RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieSport

Pista de tartan și un posibil sistem de iluminat al terenului principal din cadrul CSM Pașcani, la mâna conducerii clubului

Realizarea unei piste de tartan din caciuc pentru alergare, în jurul stadionului principal din cadrul Complexului Spotiv (CSM), pare a fi o nucă tare pentru actuala conducere a clubului. Municipalitatea a finanțat realizarea studiului de fezabilitate, dar demersurile sunt blocate în studii ce țin mai mult de realizarea cărților funciare a suprafețelor.

Vorbim de cele care sunt utilizate astăzi la nivelul clubului pentru activități sportive. Întrebat în ultima conferință de presă despre motivele pentru care sunt întârziate aceste lucrări de realizare a pistei de alergare, primarul municipiului, Marius Pintilie, a spus că responsabilitatea aparține conducerii clubului. Pintilie a spus că din bugetul public au fost alocate sumele de bani pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru pista de tartan, dar până acum au existat piedici cauzate de edificarea unor suprafețe de teren.

De corectarea acestor situații se ocupă conducerea clubului. De asemenea, conform primarului Mairus Pintilie, orice altă lucrare ce ar putea fi realizată la nivelul bazei sportive, ar trebui pornită de conducerea CSM Pașcani. Este și cazul posibilității amenajării unei nocturne pentru terenurile de sport, astfel încât sportivii să poată utiliza baza sportivă și la ore târzii.

Bogdan Mandric, directorul CSM Pașcani a susținut că va oferi mâine explicații și clarificări pe baza acestor subiecte.

  

Related posts

Parc industrial la Cristești, pe malul Moldovei

Marius Parteni

Edi Iordănescu rămâne selecționer, deși suporterii i-au cerut demisia. Burleanu: Nu putem accepta mediocritatea în teren

Redacția

Primarul le dă întâlnire consilierilor cu pășcănenii la „Starea Civilă”. Ce noi mariaje politice se vor oficializa?

Marius Parteni
Încarcă...