RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie solicită menținerea facilităților pentru copii, pe perioada funcționării patinoarului

Liberalii din Consiliul Local Pașcani vin cu o propunere înainte de discutarea proiectului prin care se dorește închirierea altei suprafețe de teren în scopul amenajării patinoarului.

 

  

Consilierul Marius Pintilie, președintele PNL, a solicitat să fie menținute facilitățile acordate tinerilor din municipiu, încă de anul trecut.

”Am propus astăzi să fie menținute acele gratuitățile pentru tineri: adică între orele 10.00 și 13.00 ale zilei. De luni până joi, tinerii din Pașcani, și nu doar, să aibă acces gratuit la patinoar. Nu cred că va fi un efort mare din partea firmei ce va câștiga licitația. Tinerii au posibilitatea să facă mișcare”, a susținut președintele PNL, Marius Pintilie, în cadrul comisiei Economice din Consiliul Local Pașcani.

 O decizie în acest sens urmează să fie luată în ședința de mâine.

Related posts

Se toarnă strat de beton pentru asfaltare pe ruta Pașcani-Brătești-Miroslovești

Redacția

Marius Pintilie: “Dumitru Pantazi este un dictator! Doar proiectele sale sunt bune, cele ale opoziției sunt uitate sau respinse la comandă”!

Răzvan Grecu

Consilierii PSD au fost păcăliţi că nu vor răspunde penal pentru protejarea lui Pantazi! În 2015 Zanet îl atenționa pe cuscrul său că intervine prescripția pe prejudiciile constatate de Curtea de Conturi Iași! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...