NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pintilie răspunde acuzelor PSD: Lorimer nu are datorii la bugetul local!

Candidatul PNL, pentru funcția de primar răspunde acuzelor lansate de PSD ieri seară. Marius Pintilie a făcut public un certificat de atestare fiscală, eliberat de Primăria municipiului Pașcani, în luna mai, din care reiese că SC Lorimer SRL nu are datorii la bugetul local.

 

Pintilie explică și faptul că nu a promis niciodată amenajarea unui loc de joacă în schimbul concesionării de către Primărie a unui teren pentru ridicarea unui magazin.

„1. In anul 2003, cand domnul Pantazi Dumitru era viceprimar, am participat alaturi de alti 3 concurenti,la o licitatie pentru un teren, pe care am castigat-o oferind de 5 ori pretul cerut de Primaria Pascani.

2. Fiindca nu am organizat eu licitatia , nu am promis nimic. Probabil altii au facut-o. Daca promiteam ceva, astazi era facut.

3. Va rog sa nu amestecati firma mea in disputa dintre dumneavoastra, organizatia Psd Pascani, si un post de televiziune local.

 

4. Sc Lorimer Srl nu are nici un fel de datorie la bugetul local. Anexez copie certificat fiscal” se arată în comunicatul de presă.

Advertisements

Related posts

Cetățenii UE vor putea să își înregistreze rezidența și în ziua votării

Redacția

Rățoi se războiește cu ANI

Redacția

JurnaldePascani.ro: SENZATIONAL – Primarul Pantazi si gasca pesedista prinsa la furat de catre consilierul Ioan Danu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site