NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie îi întreabă pe cei din PSD de ce au pierdut alegerile, dacă sunt perfecți?!

Discuțiile pe marginea proiectului de buget, ce au avut loc săptămâna trecută în Consiliul Local, au avut și replici tăioase între putere și opoziție. Una dintre acestea a fost purtată între primarul Marius Pintilie și consilierul local Gabriela Nedelcu.

Contextual, fostul viceprimar a vrut să afle de ce o serie de străzi sunt reabilitate, deși Primăria nu are finalizat Planul de Mobilitate Urbană.

„Întrebarea mea este de ce nu așteptăm planul de mobilitatea urbană acum?,” a întrebat Gabriela Nedelcu, consilier local PSD.

Pintilie a răspuns că își dorește reabilitarea acelor străzi, fără a mai aștepta ca Planul de mobilitate urbană să fie finalizat, deoarece la licitație nu s-a înscris nimeni.

  

„Dacă nu se înscrie nimeni la licitație? Dacă se pierde timp, să așteptăm câți ani?,” a răspuns Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Replica fostului viceprimar a fost tăioasă. Nedelcu l-a acuzat pe primar că a mințit, cu referire la faptul că un proiect a al opoziției a fost respins pe motiv că ar trebui ca mai întâi să fie aprobal acest document.

„Înseamnă că ați mințit atunci,” a acuzat Nedelcu.

Această acuză nu i-a picat bine primarului Marius Pintilie care a acuzat-o pe Nedelcu că se crede perfectă și a întrebat-o dacă s-a gândit vreodată de ce PSD a pierdut alegerile.

„Doamnă nu v-am mințit! Știți din abordarea dumneavoastră, sunteți perfectă. Sunteți mult mai pricepută acum, dar din ce spuneți dumneavoastră foarte pricepută și în ultimii 4 ani de zile. Deci eu nu înțeleg care este abrodarea dumneavoastră? Vreți să vă simțiți auzită că vorbiți, că spuneți multe în Consiliul Local? Eu nu înțeleg, dacă era totul perfect de ce ați pierdut alegerile? Adică nu v-ați pus întrebarea. Dacă am fost perfecți 4 ani, 8 ani de zile cumde totuși pășcănenii ne-au sancționat și am pierdut alegerile?”, a întrebat primarul Marius Pintilie.

Pe fundal, social democratul Mihai Dediu este auzit cum spune că PSD a câștigat alegerile și că de pierdut a piedut doar primarul. Cu alte cuvinte, pășcănenii au fost nemulțumiți doar de Dumitru Pantazi, nu și de consilierii PSD!

Advertisements

Related posts

Firmele afaceriștilor trecuți prin politică, în topul datornicilor la bugetul local Pașcani (DOC)

Marius Parteni

Semafoarele au fost puse în funcțiune, marcajele rutiere se refac. Atenție la noile schimbări din trafic!

Diana Marcu

Gură de oxigen pentru investiţiile din judeţ

Redacția
Încarcă...