RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie despre relația cu Ursu de la Ecoserv: ”Nu rezonăm foarte bine!”

Neînțelegerile dintre Primărie și CLP Ecoserv SRL, pe tema facturării transportului elevilor, în condițiile în care școala este online, l-au făcut pe primarul Marius Pintilie să declare astăzi că nu rezonează foarte bine cu Leonard Ursu, șeful acestei companii.

Pintilie a spus astăzi într-o conferință de presă că există un pic de ostilitate din partea conducerii CLP Ecoserv SRL, în raport cu Primăria Municipiului Pașcani și că deocamdată a adoptat o atitudine împăciuitoare pentru a rezolva unele situații apărute.

„Comunicarea pe hârtie cu domnul Ursu de la Ecoserv, cu care nu rezonez foarte bine, din păcate, este că tot ne trimit facturile pentru transportul elevilor. Există un pic de ostilitate din partea celor de la Ecoserv la care eu nu reacționez deocamdată. Tot încerc să fie împăciuitor și constructiv și să spun hai să vedem cum rezolvăm lucrurile, hai să ne așezăm la masă să discutăm să vedem cum dispar asperitățile dintre noi. Deocamdată lucrăm cu ce avem”, a atras atenția Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Reamintim că Leonard Ursu a fost consilier local între anii 2016 și 2017 din partea PSD, iar din 2017 a fost numit de fostul primar Dumitru Pantazi, la cârma societății CLP Ecoserv SRL. În 2020 Leonard Ursu a fost pe listele PSD pentru alegerile locale, candidând pentru funcția de consilier local, ratând însă intrarea în legislativul local.

  

Related posts

Tineri pășcăneni, protejați accesoriile din parcurile de joacă! Riscați să fiți amendați dacă le distrugeți

Marius Parteni

(VIDEO) Managerul ApaVital acoperă activitățile suspecte din zona puțurilor de captare Moțca! Doruș: “Sesizați autoritățile competente”!

Marius Parteni

Consiliul Județean Iași a înștiințat Primăria Pașcani, că a depus cererea de finanțare pentru digitalizarea școlilor din municipiu

Răzvan Grecu
Încarcă...