NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie anunță angajări la Primărie. Se va înființa un nou serviciu!

Anul acesta se vor face angajări la Primăria Municipiului Pașcani. Anunțul a fost făcut de primarul Marius Pintilie, într-o conferință de presă ce a avut loc astăzi. Conform acestuia, în noua organigramă va figura un nou serviciu, cel de administrare a parcărilor, iar aici ar urma să se facă angajări.

Alte recrutări vor fi făcute la solicitatea viceprimarului Cristian Rățoi, a administratorului public Claudiu Bodoașcă și a secretarului general Irina Jitaru, pentru a se suplini lipsa de personal. În total, în jur de 10 posturi vor fi scoase la concurs.

„Numărul de salariați din Primărie, probabil va crește față de ce este acum pentru că în organigrama nouă vom avea acel serviciu de administrare parcări. Mai sunt câteva cerințe din partea responsabililor de compartimente: domnul viceprimar, domnul administrator public, doamna secretar care au mai cerut câte un om, doi acolo unde munca-i multă și personalul e puțin. Se vor angaja undeva în jur de 10 salariați. Este o cifră aproximativă. Nu vor fi restructurări de servicii, poate doar o comasare și mă refer la cei care se ocupă de monitorizarea serviciilor publice. Este în organigramă astăzi un director administrativ, postul nu mai este ocupat deoarece persoana respectivă a ieșit la pensie. Dacă va fi nevoie vom angaja și acolo, dar, vă spun sincer, trebuie să recunos că ai mei colegi au cerut mai mult, însă eu sunt destul de zgârcit pe acest subiect, în sensul că i-am rugat să facem lucrurile pas cu pas. Important este să acoperim posturile, unde este chiar nevoie cu adevărat”, a anunțat primarul Marius Pintilie.

În acest context, amintim că mai mulți funcționari din Primăria Muncipiului Pașcani au îndeplinite condițiile de pensionare și au demarat procedurile în acest sens, în timp ce alții au demisionat sau s-au transferat la primării din comunele limitrofe, acolo unde salarizarea este mai ridicată.

  
Advertisements

Related posts

Proiectul de buget votat la foc automat. Bani pentru salarii, studii și proiecte de miliarde. Opoziția nu a avut nimic de propus (DOC)

Marius Parteni

Cum vor șefii Primăriei să organizeze activitatea în piața vale! Iată intenția

Marius Parteni

Ședință CL Valea Seacă 25 Noiembrie 2016 (VIDEO)

Cătălin Cocoș
Încarcă...