NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie a anunțat că Primăria va finanța salubrizarea subsolurilor inundate

Primarul Marius Pintilie a anunțat ieri într-o conferință de presă că proiectul prin care se dorea susținerea financiară a asociațiilor de proprietari care doreau să-și repare țevile de la subsoluri și să salubrizeze acele spații, este de actualitate.

„Proiectul nostru pentru susținerea celor care vor să repare subsolurile va merge înainte, pentru că este ideea noastră și promisiunea din campania electorală. Mi se pare normal că dacă vezi pe cineva că vrea să facă, să pui și tu umărul să-l ajuți. Referitor la anveloparea blocurilor, de fiecare dată aceste scheme au implicat și alte surse de finanțare: guvernamentale și europene. Dacă Guvernul sau Uniunea Europeană vor deschide finanțări pe această problemă atunci și Primăria va veni alături  de asociațiile de proprietari și va contribui financiar”, a declarat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Reamintim că acest proiect a fost unul care a stârnit discuții intense în anul 2020, fosta conducere susținând că nu ar exista cadru legal pentru o astfel de finanțare. Rămâne de văzut dacă funcționarii publici care au susținut acest punct de vedere și-l vor menține și în actualul context politic.

  
Advertisements

Related posts

Precedent! Judecătorii au anulat un contract de furnizare pe care ApaVital l-a încheiat cu un pășcănean de la bloc, constatând că operatorul a folosit mijloace viclene pentru a-l înșela!

Răzvan Grecu

POSTURI scoase la concurs în primării și școli din județul Iași

Redacția

150 de ani de la sosirea primului tren în Gara Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...