NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pierdere de apă pe strada Ion Creangă din Boșteni! Furnizarea apei sistată parțial

De la primele ore ale dimineții pe strada Ion Creangă din Boșteni se poate vedea cu ochiul liber o pierdere de apă.

Situația ne-a fost semnalată de o parte din locuitorii străzii. La fața locului se poate vedea cum apa iese din asfalt pe pavele din fața unei proprietăți. Angajații operatorului au intervenit.

“În vederea remedierii unei avarii apărută la un branșament, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de luni 21 septembrie 2020, până la ora estimată 17.00, către utilizatorii de pe străzile Ion Creangă (parțial), Bucuriei și Primăverii din Pașcani. Pentru a elimina cat mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969”

Totul ar fi început în această dimineață. Este foarte posibil ca rețeaua să fie afectată după acea perioadă când traficul a fost deviat, iar mașinile și autocamioanele au circulat prin Boșteni – Sodomeni.

Advertisements

Related posts

AVEM AUTOSTRADĂ! Dar sunt și banii?

Redacția

Primarul își răsplătește oamenii care l-au ajutat în campania electorală: Petru Simon, patronul societății care a contestat licitația pentru asfaltarea orașului în primăvara anului 2012 a câștigat un concurs pentru angajare la Primărie

Răzvan Grecu

La Pașcani debranșările nu se fac după criterii economice sau juridice, ci după cum i se pune pata directorului Ion Toma

Răzvan Grecu
Încarcă...