NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Piedone, păzit de un ditamai bodyguard-ul cu ceafa groasă la procesul „Colectiv”. Doar primarii PSD au bodyguarzi, Băluță are patru lângă el

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost insotit de un bodyguard masiv, miercuri, cand s-a prezentat la Curtea de Apel, unde a fost reluat procesul in dosarul „Colectiv”.

Piedone a fost asteptat in fata tribunalului de protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu”. Protestatarul a reusit cu greu sa-i puna cateva intrebari, fiindca un individ masiv incerca sa se interpuna intre el si Piedone.

„Astept hotararea instantei. Astazi mi s-a nascut nepoata, sa fiti sanatos. Eu am spus ce am avut de spus, instanta va judeca si va decide”, a declarat Piedone.

Individul masiv care il proteja pe Piedone purta acelasi model de masca precum primarul, una neagra inscriptionata cu „Din inima, Sectorul 6”.

  

Procesul „Colectiv” s-a reluat miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, completul trebuie sa stabileasca daca primarul Cristian Popescu Piedone ramane cu acuzatia de abuz in serviciu sau daca va fi judecat in continuare pentru neglijenta in serviciu, o infractiune pentru care Codul Penal prevede pedepse mult mai mici.

In prima instanta, Piedone a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare.

Si celalalt primar PSD din Capital, Daniel Baluta de la Sectorul 4, umbla cu bodyguarzi. El este aparat de nu mai putin de patru bodyguarzi.

Tot patru bodyguarzi avea si fostul primar PSD al Sectorul 1, Daniel Tudorache.

aktual24

Advertisements

Related posts

Diplome de BAC, licență și atestate profesionale falsificate. Percheziții în mai multe localități, printre care Pașcani și Miroslovești

Redacția

Deputatul Grigore Crăciunescu, declarații halucinante. Vrea pensie specială: „Nimeni nu-mi poate spune mie cum să votez”

Redacția

Actriță din Pașcani, șefă a Partidului Republican, organizația de București

Redacția
Încarcă...