NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Piatră concasată în loc de balast pe străzile fără asfalt!

Serviciul de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Pașcani nu va mai folosi balast pentru pietruirea străzilor unde asfaltul încă nu a ajuns. Întreținerea acestora se va face cu piatră concasată, după cum au afirmat oficialii Primăriei, ieri.

În conferința de presă organizată la sediul instituției, viceprimarul Cristian Rățoi a făcut apel la cetățenii care locuiesc pe străzi ce nu au asfalt să fie îngăduitori.

„Sunt multe lucruri de făcut. Îi rog pe cetățeni să aibă puțină răbdare am regândit aceste activități. Refacem stocul de piatră concasată, pentru ca acolo unde este necesar să intervenim să o facem mai bine. Vom achiziționa un compactor, întrucât așa ceva nu avem acum„, a precizat Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului.

Cât privește problemele de la Gâștești, acolo unde au fost realizate extinderi ale rețelei de gaze, firma ce le-a executat urmează să fie sancționată pentru că nu a respectat organizarea de șantier.

  
Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani scoate la licitație trei autorizații de taxi

Diana Marcu

Discutarea prețului la gigacalorie s-a lăsat cu replici dure. Zuzan către Haldan: ”Domnule consilier faceți mai mult zgomot, dacă vă mai dau două exemple o să începeți să sughițați!”

Răzvan Grecu

Comercianți purtați pe drumuri de Primărie! Oamenii fac apel la primar și Consiliul Local

Marius Parteni
Încarcă...