NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Petrecere de pomină la o primărie din Vaslui, în plină stare de urgenţă

Petrecere la o primărie din Vaslui, în plină pandemie de coronavirus. În sala de ședințe a instituției, câțiva angajați au sărbătorit ziua de naștere a colegei lor Maria Greșală.

Cu pișcoturi și șampanie, cinci funcționari petrecăreți s-au retras în sala de ședințe a Primăriei ca să ciocnească un pahar în cinstea aniversatei. Un contribuabil însă, a venit exact atunci cu treburi și n-a avut cu cine să vorbească, întrucât birourile erau goale. Acesta a alertat autoritățile.

Funcționarii se apără acum, susțin că au fost doar câțiva colegi de birou, care au venit la o cafea și o prăjitură. Petrecăreții au scăpat doar cu câteva avertismente.

”În decursul zilei de ieri, la ora 14:45, Secția nr 8 a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la Primăria Puiești are loc o petrecere. Un echipaj a fost trimis la fața locului și au descoperit cinci persoane care participiau la un eveniment social.

Cele cinci persoane depistate au fost sancționate contravențional, conform legii.

În această perioadă, de la debutul pandemiei, au fost mai multe situații, dar în sediul unor instituții publice nu”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

BZI

Advertisements

Related posts

Pagubele provocate de șoferii fără RCA, plătite de asiguratori

Redacția

Guvernul impune vanzarea exclusiv a marfurilor romanesti in piete

Redacția

Amendă aspră după ce pământul dintr-un camion s-a scurs pe stradă

Redacția
Încarcă...