NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Bărbat căzut într-o fântână în comuna Tătăruși. Victima a fost scoasă de cetățeni

Un bărbat este în stare gravă, după ce ar fi căzut într-o fântână. Incidentul a avut loc astăzi, în jururl orei 13.00, în satul Iorcani, comuna Tătăruși. Victima, în vârstă de 54 de ani, a fost scoasă de oamenii aflați în zonă, până la sosirea echipajelor de intervenție. Bărbatul a fost transportat de o ambulanță la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

”Astăzi, 29 septembrie, în jurul orei 13.00, Dispeceratul Integrat ISU-SMURD-SAJ Iași a fost anunțat prin sistemul național de urgență 112, că o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a căzut într-o fântână, în satul Iorcani, comuna Tătăruși. La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție, un echipaj de prim ajutor calificat, iar de la SAJ, un echipaj medical. Până la ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului, victima a fost scoasă din fântână de către cetățeni. Ulterior aceasta a fost evaluată medical și transportată la spital, de către echipajul SAJ”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISUJ Iași.

Advertisements

Momentan nu se cunoaște cauza care ar fi dus la producerea incidentului, polițiștii vor stabili acest lucru în urma anchetei.

FOTO ARHIVĂ

Advertisements
  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local comuna Strunga, 30 iunie (Video)

Redacția

Copii din Heleșteni premiați la un concurs de bătut toaca (FOTO)

Oana Cordoneanu

Muniție nexplodată descoperită la Valea Seacă

Redacția
Încarcă...