NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Perioada stării de alertă: Programul și măsurile luate la nivelul Primăriei Pașcani și a instituțiilor publice (DOC)

Primăria Municipiului Pașcani a anunțat care sunt măsurile luate pentru desfășurarea activității administrației publice locale, cu publicul, dar și a instituțiilor din subordinea Consiliului Local, pe perioada stării de alertă. Accesul se va face doar cu respectarea măsurilor de protecție obligatorii, stabilite  împotriva infectării cu noul coronavirus. Astfel, pe perioada stării de alertă, în Primăria Pașcani, Serviciul Taxe și Impozite Locale, cât și Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor se vor lua măsurile necesare, pentru prevenirea infecției cu coronavirus.

”Accesul în Primăria Pașcani și în instituțiile din subordinea Consiliului Local va fi permis doar persoanelor care au mască de protecție purtată corespunzător și cu respectarea distanțării sociale. Din acest motiv se vor crea timpi de așteptare, în afara instituțiilor, pentru ca activitatea să fie organizată astfel încât să fie respectate regulile specifice acestei perioade. Obligatoriu este și dezinfectarea mâinilor înaintea intrării în instituții” , conform Biroului de Presă din cadrul Primăriei Pașcani.

În ceea ce privește relația cu publicul, recomandarea Municipalității este de utilizare, în continuare, a comunicării on-line.

loading...
Advertisements

Related posts

Plata taxelor online, pas spre normalitate: Liberalii au inițiat, o parte din PSD și consilierul Olariu au votat

Marius Parteni

Ședință de CL pe 26 ianuarie: Trei proiecte importante pentru viitorul PSA. ARSACIS va semna contractul de denunțare a serviciilor cu ApaVital (DOC)

Marius Parteni

Lorimer a câștigat procesul cu Primăria municipiului Pașcani! Evacuarea dictată politic de primarul Dumitru Pantazi a fost anulată definitiv de judecători!

Răzvan Grecu
Încarcă...