RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
MondenSănătate

Pericolul extensiilor de gene! Ieșencele își doresc să devină tot mai atrăgătoare, dar există riscuri

Prof. dr. Camelia Bogdănici: „Se ajunge astfel chiar la scăderea acuității vizuale”!

Ieșencele își doresc să devină tot mai atrăgătoare, motiv pentru care aleg să-și pună extensii de gene, dar nici nu-și închipuie ce pericol le pândește. Dacă nu se prezintă la timp la medicul oftalmolog, pacientele pot ajunge chiar să-și piardă acuitatea vizuală.

Deoarece, atunci când poartă extensii de gene, demachierea nu se poate face corespunzător, cosmeticienele recomandând evitarea folosirii uleiurilor și a demachiatelor grase, femeile ajung să se confrunte cu înfundarea porilor prin care ies secrețiile din glandele existente la nivelul pleoapelor, iar filmul lacrimal își pierde din calitate și cantitate. Astfel, se ajunge la iritarea pleoapelor, iar în cele mai grave cazuri la afectarea vederii.

Ieșencele își doresc să fie tot mai atrăgătoare și nici nu țin cont de pericolul la care se supun: „Merg să-și pună extensii de gene fără să știe că sunt alergice”

  

La Clinica a Oftalmologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași ajung frecvent paciente care poartă extensii de gene. Problemele cu vederea pot fi generate de alergia la substanța cu care acestea se lipesc de firele naturale. Totodată, pot apărea și pentru că demachierea nu se poate face corespunzător.https://www.bzi.ro/iesencele-isi-doresc-sa-devina-tot-mai-atragatoare-dar-nu-si-inchipuie-ce-pericol-le-pandeste-prof-dr-camelia-bogdanici-se-ajunge-astfel-chiar-la-scaderea-acuitatii-vizuale-fo-4867420

Related posts

Primele cazuri de gripă în județul Iași

Redacția

Situaţia infectării cu coronavirus în judeţul Iași, în ultimele 24 de ore

Redacția

Pășcănenii cad pe capete din cauza căldurii

Teona Gherasim
Încarcă...