NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pericole pentru pietoni: Primăria a uitat de marcajele rutiere!

Deși actuala administrație locală a promis că la 7 zile după turnarea covorului asfaltic, pe strada „Ștefan cel Mare”, va purcede la marcarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni, acest lucru nu a fost până acum realizat.

 

Cea mai serioasă problemă în acest sens este în cazul marcajului pietonal din zona școlii „Iordache Cantacuzino”, pe unde trec zilnic sute de elevi. Aceștia sunt nevoiți uneori să facă slalom printre mașini, datorită unor șoferi neatenți care nu sesizează indicatorul rutier.

Aceeași situație există însă pe toată strada în discuție, până în dreptul Casei de Cultură. Datorită castanilor și a mașinilor parcate pe carosabil, șoferii omit să calce pedala de frână, spre emoțiile puternice ale pietonilor.

Contactat telefonic, șeful serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei ne-a dat asigurări că de sâmbătă, sau cel târziu de luni, muncitorii din subordinea sa vor începe lucrul în acest sens.

„De îndată ce se încălzește iar vremea o să remediem această problemă și nu numai pe strada „Ștefan cel Mare”, ci peste tot pe unde s-au făcut plombări în oraș.”, a declarat Ștefan Popa, șeful serviciului de Gospodărie Comunală.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Bac-ul de toamnă: programul şi lista liceelor organizatoare

Redacția

Candidatul PSD propune 5.000 lei de la bugetul local pentru o competiție automobilistică menită “să promoveze obiectivele culturale ale municipiului”

Marius Parteni

Strada „Crinilor este închisă”, iar pe „M. Kogălniceanu” traficul este restricționat

Diana Marcu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site