RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

În februarie 2023, LeBron James a doborât recordul pentru cele mai multe puncte marcate de legendarul Kareem Abdul-Jabbar (38.390). El a marcat 26 de puncte, sâmbătă, împotriva echipei Denver şi a devenit primul jucător NBA care a atins 40.000 de puncte într-un sezon regular, conform News.ro.

Dar el a descris performanța ca fiind „dulce-amăruie”, după ce echipa sa, Los Angeles Lakers, a pierdut cu 124-114 în fața campioanei NBA, notează BBC.

„A fi primul jucător care a făcut ceva, este destul de tare în această ligă”, a spus jucătorul de 39 de ani, care a marcat 26 de puncte. „Rămâne doar istoria, îi știi doar pe cei mari care au reușit.”

James a marcat coșul istoric cu 10 minute și 39 de secunde rămase în al doilea sfert. Mulțimea l-a ovaționat în picioare în timpul unui timeout, iar mingea pe care a folosit-o a fost eliminată din joc.

  

În total, James a marcat 23.119 puncte cu Cleveland în două perioade şi unsprezece sezoane, unde a debutat în 2003, înainte de a reveni în 2014 şi de a câştiga un titlu în 2016.

El a înscris 7.919 puncte cu Miami Heat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Formula 1 reorganizează formatul curselor de sprint, Max Verstappen critică decizia: ”De ce sportul ăsta trebuie să fie brusc diferit?”/ Primele curse, în China și Miami

Redacția

Cîţu postează un citat al lui Margaret Thatcher: Dacă îţi propui să fii plăcut, ai fi pregătit să faci compromisuri asupra orice, oricând, şi nu ai realiza nimic

Redacția

Ursula von der Leyen vrea ca Uniunea Europeană să achiziţioneze muniţii în comun, cum a făcut şi cu vaccinul pentru COVID-19

Redacția
Încarcă...