RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Performanță demnă de cartea recordurilor! 10.000 de jonglerii, reușite de un pășcănean, iubitor de mișcare!

O performanță demnă de cartea recordurilor, a fost reușită zilele trecute de un pășcănean, mare iubitor de mișcare. 10.000 de jonglerii, sau duble, după cum este cunoscut în rândul iubitorilor de fotbal, a reușit sportivul de 48 de ani.

Performanța a fost reușită pe terenul de fotbal, din cadrul Complexului Sportiv Municipal.

Nu a fost vorba despre ceva regizat, sau de o acțiune organizată într-un cadru bine stabilit. Pe 10 ianuarie 2021 între orele 15.00 și 17.00, Laurențiu Șnaider a jonglat cu mingea timp de două ore, fără ca aceasta să atingă gazonul de joc.

“Am resimțit dureri în zona mușchilor, dar mă simt bine. Performanța în sine, m-a bucurat foarte mult”, ne-a declarat Laurențiu Șnaider.

  

Bucuria a fost una mare. De față la această performanță, care nu va intra în cartea recordurilor, au fost și alți pășcăneni, care îl susțineau să își atingă visul.

“Le transmit tuturor să facă sport, mișcare, să aibă încredere în ei”, a fost mesajul lui Laurențiu, pentru cei din comunitatea locală.

Laurențiu Șnaider este un sportiv, care a activat la nivelul cluburilor de fotbal din Pașcani. Este angajat al Spitalului Municipal de Urgență , iar printre pasiuni se numără și realizarea portretelor.

Mingea cu care a reușit cele 10.000 de jonglerii o are de la Cluj, când a participat la un meci de tenis de câmp, susținut de echipa feminină a României.

Related posts

Noul mers al trenurilor. Plecările și sosirile din Gara Pașcani (DOC)

Redacția

A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor, pentru investiția de la Grădinița 2 și Creșa 1

Marius Parteni

Bazele de intervenție ale celor de la DRDP verificate de prefectul Județului Iași

Marius Parteni
Încarcă...