NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Percheziții DNA în biroul lui Costel Alexe, la Consiliul Județean

Procurorii DNA, însoțiți de jandarmi au intrat, joi dimineața, în biroul președintelui CJ Iași, Costel Alexe unde i-au prezentat mandatul de percheziție, transmite Reporteris.ro . Potrivit surselor G4Media.ro, ar fi vorba despre verificarea unor concursuri de angajare suspectate a fi aranjate.

Ipoteza este ca nu e vorba de Dosarul „Tabla”, unde Costel Alexe era implicat pe persoana fizica, prin soția sa și prin firma familiei, fara legatură cu Consiliul Județean. În acest moment, perimetrul din jurul biroului președintelui CJ este baricadat. Nimeni nu are acces în zonă, în afară de organele de anchetă.

UPDATE: DNA a confirmat perchezițiile într-un dosar ce privește presupuse infracțiuni de corupție din perioada februarie – august 2021:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în perioada februarie – august 2021. În cursul zilei de 23 septembrie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în patru locații situate pe raza județului Iași, din care trei la sediul unor instituții publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea  Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

  

sursa g4media

Advertisements

Related posts

Iași: Taxi special pentru persoanele care dețin animale de companie

Redacția

Preşedintele Consiliului Judeţean, dl. Cristian ADOMNIŢEI, a fost premiat de Universitatea de Arte „George ENESCU”

Răzvan Grecu

Bărbat omorât pe trecerea de pietoni la Lețcani. Proiectat peste 10 metri (FOTO-VIDEO)

Redacția
Încarcă...