RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Percheziții care vizează o rețea de polițiști implicată în obținerea de permise și numere de înmatriculare în mod fraudulos

Procurorii DNA Suceava efectuează percheziții în 67 de locații din București, Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău, care vizează destructurarea unei rețele de polițiști care este implicată în obținerea de permise și numere de înmatriculare în mod fraudulos. Potrivit unor surse implicate în anchetă, perchezițiile au vizat și instituții publice, inclusiv direcții de permise auto sau sedii ale Registrul Auto Român, iar la perchezițiile domiciliale au fost găsite sume mari de bani și kilograme de aur.

Comunicatul DNA:

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări în trei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, de spălare a banilor și de constituire a unui grup infracțional organizat, presupus săvârșite în perioada 2018-2020. 

În cursul zilei de 26 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 67 de locații situate pe raza municipiului București și a județelor: Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău, din care nouă sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

  

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

digi24

Related posts

Biker în uniformă la Poliția Rutieră

Redacția

DNA, chemată la Primăria Paşcani privind activităţile societăţii SC CLP Eco-Salubritate SA

Redacția

11 șoferi au rămas fără permis. ACŢIUNE RUTIERĂ PENTRU DEPISTAREA VITEZOMANILOR

Redacția
Încarcă...