NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pe Nedelcu o trec fiorii , din cauză că Mandric ar putea fi schimbat! (DOC)

O solicitare transmisă consilierilor locali, de către Consiliul de Administrație al Clubului Sportiv Municipal Pașcani, cu privire la demiterea lui Bogdan Mandric din funcția de director executiv, nu i-a picat bine fostului viceprimar Gabriela Nedelcu. Prezentă într-o emisiune televizată, în calitate de consilier local din partea PSD, aceasta a declarat că documentul i-a dat fiori și l-a catalogat ca fiind un „rechizitoriu groaznic”.

În viziunea Gabrielei Nedelcu, consilierul Cătălin Conache, președintele Consiliului de Administrația de la CSM Pașcani ar fi întocmit solicitarea de demitere a directorului clubului sportiv, fără să fi avut cunoștințe despre ce se întâmplă la club.

„Dacă vă aduceți aminte prima tentativă de schimbare într-un mod absolut lipsit de deontologie, de profesionalism, a fost a domnului de la Clubul Sportiv Municipal. În afara faptului că l-au exclus din Consiliul de Administrație, domnul Conache, care este președintele Consiliului de Administrație de la CSM, a întocmit un rechizitoriu groaznic fără a avea cunoștințe despre ceea ce se întâmplă la CSM. Nu aveau o lună de când erau numiți noii membri în Consiliu de Administrația și a făcut acea notă de fundamentare către Consiliul Loca solicitând să se emită o hotărâre de consiliu să-l schimbăm pe domnul director Mandric. Acea notă de fundamentare, v-am spus, mie mi-a dat fiori, pentru că nu poți să faci niște acuzații publice de acest gen. Nici Curtea de Conturi sau DNA-ul când te prinde cu ceva îți cere notă explicativă, îți cere notă de relație, îți dă termeni de remediere dacă s-ar fi constatat ceva”, a acuzat Gabriela Nedelcu, consilier local din partea PSD. 

Documentul încriminat de Gabriela Nedelcu este însă semnat și de consilierul social democrat Mihai Dediu, coleg de partid al acesteia. În acesta, Bogdan Mandric este acuzat că a gestionat activitatea financiară a clubului la limita legii penale și face referiri la problemele identificate de auditorul Primăriei în misiunea sa de audit de la începutul acestui an.

  

Documentul a fost transmis către Consiliul Local și către Primăria Municipiului Pașcani, încă din 18 martie anul curent, însă până acum nu a fost supus dezbaterii consilierilor locali pentru a se lua o decizie.

Vezi aici document.

Advertisements

Related posts

Pășcănenii condamnă creșterea prețului la gunoi:„De ce să crească? Ce au adus în plus? Cum argumentează această creștere?”

Teona Gherasim

Judecătorii Curții de Apel Iași au suspendat procesul intentat de Primăria municipiului Pașcani împotriva AgroComplex Lunca, deoarece nu au primit actele solicitate!

Răzvan Grecu

Contractul pentru întreținerea iluminatului public va fi încredințat direct. 701 euro au lipsit din estimările funcționarilor pentru a fi organizată o licitație publică!

Răzvan Grecu
Încarcă...