RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Pe ce poți să pariezi când nu sunt meciuri

Dacă îți place să pariezi pe diverse sporturi, dar nu e niciun meci care te interesează momentan, poți să te distrezi și să ai șanse să faci profit în continuare. Dacă nu ai cumpărat niciodată bilete loto, acum este momentul.

Dacă până acum ai auzit doar de Loteria Română și credeai că poți paria la loto doar mergând la agenții stradale, te-ai înșelat. De fapt, poți să pariezi pe loto la o mulțime de loterii internaționale, chiar din confortul casei tale.

Poți paria exclusiv online ceea ce ce înseamnă că ai mult mai multe opțiuni decât credeai, cotele sunt mai bune și chiar și șansele de a câștiga sunt mai bune.

Loto Online vs Pariuri Sportive Online

  

Dacă ai pariat doar pe sport până acum, trebuie să știi că și la loto este exact același proces. Îți alegi un cazino online sau o casă de pariuri care oferă jocuri de loto și te decizi la ce loterie sau loterii vrei să pariezi (poți paria pe câte vrei tu, la câte extrageri vrei tu). 

După ce te-ai decis care sunt loteriile pentru tine. Va trebui să îți alegi numerele și sistemul de joc pe care vrei să îl încerci. Vei completa un bilet exact așa cum o faci și la pariuri sportive. Biletul arată aproape la fel ca cel cu care ești obișnuit. 

Poți să pui în general până la 15/16 numere pe un bilet în combinații de câte maxim opt numere, dar aceste maxime se schimbă puțin în funcție de casa de pariuri sau cazinoul online ales.

Poți să alegi orice sistem vrei, exact ca la pariuri sportive. Poți să pui 10 RON pe un bilet cu sistem 2/4, 2 RON pe un sistem 4/4 sau cât vrei tu pe un singur număr. 

Trebuie să fii atent când îți pui biletul să te asiguri că ai pus suma pe care ți-o doreai. Astfel dacă pierzi, nu vei pierde mai mult decât îți permiteai, iar dacă vei câștiga nu te vei trezi că nu iei cât credeai deoarece ai pus 1 leu în loc de 10. 

Cum câștigurile vor fi calculate în funcție de șansele tale reale de câștig, bazate pe cote, atunci sistemele 3/6, 4/6, 5/6 și 6/6 îți vor aduce mai mulți bani (presupunând că-ți ies numerele) decât ai fi luat jucând la o loterie fizică precum la loto 6/49 la Loteria Română.

La Loteria Română singurul premiu care chiar merită este marele jackpot pentru șase numere corecte la 6 din 49. Chiar dacă atunci când pariezi pe loto online nu poți câștiga jackpotul, ci doar suma care rezultă din pariul pus de tine și cote, șansele tale de câștig sunt mai bune, iar premiile, de regulă mai mari. 

Sigur că online nu vei câștiga cel mai probabil niciodată un jackpot ca cel de la 6 din 49 de milioane de euro, deoarece nici nu vei paria zeci de mii de euro pe un bilet. Dar pentru 3, 4 sau 5 numere corecte, suma câștigată va fi exponențial mai mare online decât cei câțiva lei pe care i-ai fi câștigat la agențiile stradale. 

Loterii Internaționale Disponibile Online

Cazinourile și casele de pariuri care sunt licențiate din România nu pot oferi loterii românești precum 6/49, 5/40 sau Noroc, dar oferă cele mai populare loterii din lume. Poți găsi loterii din țări din toată Europa, dar și din SUA și alte țări de pe tot mapamondul. 

Poți juca, de exemplu, la Loto Polonia, Italia SuperEnalotto 6/90, Grecia Kino 20/80, Slovacia Keno 20/80, Euro Millions, Mega Millions și multe altele.

Top Loterii Populare în România

Cele mai populare în România la acest moment sunt Loto Polonia, Grecia Kino, Italy Win for life și Slovacia Keno. Uite când au loc extragerile și ce sistem de joc are fiecare:

  • Polonia Multi 20/80 este o loterie online super populară la care se extrag 20 din 80 de numere. Se fac două extrageri, Polonia Multi 1 la ora 15.00 și Polonia Multi 2 (sau Polonia Multi Multi) la ora 22.40. 
  • Grecia Kino 20/80 este o cea mai cunoscută loterie grecească la care se extrag 20 de bile din 80. Diferența dintre Grecia Kino și Polonia Multi, și motivul pentru care aceasta se află în topul preferințelor jucătorilor este că zilnic se fac extrageri din 5 în 5 minute între 09:00 și 22:00. Poți paria oricând și vei afla rezultatul extragerii în maxim 15-20 de minute și poți pune un nou bilet chiar cu 2-3 minute înainte de următoarea extragere. 
  • Win for Life 10/20 este o loterie italiană cu extrageri zilnice, din oră în oră, începând de la 08:00 și până la ora 23:00. Aici se extrag 10 dintr-un total de 20 de bile.
  • Slovacia Keno funcționează la fel ca Polonia Multi și Grecia Keno. Extragerile au loc non-stop, din 5 în 5 minute, și vei afla dacă ai câștigat în maxim câteva minute.

Dacă vrei să afli ce alte loterii online mai sunt disponibile pentru jucătorii români, intră pe SlotsCalendar unde le vei găsi pe toate. Mai mult decât atât, vei vedea cum se joacă, la ce cote să te aștepți, dar și care sunt cele mai des extrase numere, și orice alte informații de care ai nevoie. 

Știind toate datele de la jackpot la șanse de câștig și multe alte lucruri, îți vei îmbunătăți considerabil șansele de a câștiga atunci când pariezi pe loto online. 

Related posts

Femeie DJ la 79 de ani. Niciodată nu este prea târziu să te bucuri de viață! (video)

Redacția

Prezentare de modă la Balul Bobocilor de la „Sadoveanu”, a Magazinului Reflex

Oana Cordoneanu

Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei (VIDEO)

Redacția
Încarcă...