NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Paznici controlați de polițiștii pășcăneni

Polițiștii pășcăneni au acționat pe linia pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor, conform Legii nr. 333/2003 şi HG nr. 301/2012, fiind controlate 24 de societăţi comerciale.

Au fost controlați 14 paznici. Un agent de pază a fost îndrumat să urmeze cursurile de calificare în vederea obţineriiatestatului profesional. Au fost făcute 6 informări către administratorii de societaţi comerciale privind obligativitatea asigurării cu pază a unitaţilor pe care le administrează. Au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale,  conform  Legii nr. 333/2003 în valoare de 4000 lei. Acțiunea a avut loc în noaptea de 29/30 iunie 2015,  între orele 01:00 – 05:00.  

Exemplu:

  

 Au fost sancţionate două societăţi comerciale din mun. Pașcani conform Legii nr. 333/2003 cu 2.000 lei amendă fiecare întrucât nu au luat măsuri de asigurare cu pază a punctelor de lucru deschise în municipiul Paşcani.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un bărbat rătăcit a fost găsit inconștient în zăpadă pe un câmp din Ruginoasa

Oana Cordoneanu

Microbuzul din Pașcani implicat în accidentul din Suceava a avut o explozie la o roată. O femeie care mergea în Italia a decedat VIDEO

Marius Parteni

COȘMAR la Maternitate! Doctorița scuipa se­minţe lângă pacienta cu hemoragie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site