NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Patul criminalului din Onești este păzit de patru polițiști. Vor urma audierile în curând

Criminalul de la Onești care a ucis doi muncitori în apartamentul pe care îl pierduse este internat într-un spital din oraș. Acesta are 9 plăgi după ce a fost împușcat de polițiști. Managerul spitalului, Gelu Nicolcea a precizat că starea bărbatului este bună și ar putea fi audiat într-o zi, două. Bărbatul de 68 de ani este păzit de patru polițiști.

Bărbatul a fost dus la spitalul din Onești în seara crimei, unde a fost operat și internat la terapie intensivă.

„Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat”, a spus managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea.

Silviu Iştoan și Dan Patatu verificau o instalație când Gheorghe Moroşan a intrat peste ei în apartament și i-a înjunghiat. Asta după mai multe ore în care polițiștii au încercat să negocieze cu atacatorul care îi sechestrase pe muncitori în balconul apartamentului. Unul dintre bărbați a murit în apartamentul unde a avut loc crima, iar celălalt s-a stins la spital.

  

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Care este starea de sănătate a lui Nicolae Botgros. Artistul a fost internat în urma cu o săptămână cu COVID-19

Redacția

Județele în care nu s-a mai înregistrat niciun caz nou de coronavirus în ultimele 24 de ore

Redacția

Prognoza meteo iunie pentru începutul verii! Iată cum va fi vremea în următoarea perioadă

Redacția
Încarcă...