RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Patru profesori premiați în cadrul evenimentului liberal „Domnu` Trandafir”

Astăzi, începând cu ora 16.00, a avut loc a X-a ediție a Premiilor de Excelență „Domnu` Trandafir”, organizată de PNL Pașcani. Evenimentul a adus în sală persoane importante ale învățământului pășcănean dar și membri importanți ai Partidului Național Liberal, cum este deputatul Cristian Adomniței și președintele PNL Pașcani, Grigore Crăciunescu.

Patru dascăli au fost răsplătiți cu diplome de excelență pentru efortul pe care l-au depus în educarea multor generații de tineri.

Este vorba despre un educator ce ocupă și funcția de director, Maria Dumitru de la Grădinița numărul 2, și despre o învățătoare foarte îndrăgită printre pășcăneni, Elena Apsotol. Al treilea premiu de excelență a fost acordat profesorului Ioan Pâslaru de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, iar ultimul premiu acordat în cadrul acestui eveniment a revenit profesoarei Maria Luchian de la Colegiul de Căi Ferate „Unirea”.

  

 

Evenimentul a fost prezentat de Dana Popescu de la Prima TV Iași și a fost încheiat de un concert susținut de Gabriel Dorobanțu.

 

Evenimentul de astăzi ne face să ne întoarcem cu 10 ani în urmă, atunci când liberalii au dorit să promoveze această nobilă profesie de dascăl la scenă deschisă. Am reușit în acest timp să dăm premii de excelență la 37 de cadre didactice și vreau să mulțumesc conducerii școlilor care au făcut propunerile de premiere echipei liberale. Acest eveniment are un caracter de a promova, elogia și a pune în evidență pe acei dascăli care sunt exemplu de urmat” a declarat primarul Pașcaniului, Grigore Crăciunescu.

 

 

 

Related posts

Dacian Cioloș: În instituțiile de învățământ vor fi suficiente copiile conform cu originalul

Redacția

Azi, proba scrisă. De ce nu se înghesuie profesorii să fie directori de şcoală?

Redacția

S-au afișat rezultatele la definitivat. Vezi ce notă a luat realizatorul tv Claudiu Timofte!

Răzvan Grecu
Încarcă...