NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Patru profesori de la ”Miron Costin” au participat la o mobilitate Erasmus +

În săptămâna 20-25 ianuarie 2020, patru profesori de la Liceul Teoretic « Miron Costin » Pașcani au participat la prima activitate din cadrul proiectului  Erasmus + K229 Don’t waste, save ! The Earth is yours, nr de ref.  2019-1-LV01-KA229-060411_3.

A fost prima mobilitate din proiect, iar țările partenere, Letonia, Turcia, România, Grecia, Bulgaria, Republica Macedoniei de Nord s-au întâlnit pentru a desfășura o primă serie de activități și a stabilit perioadelor mobilităților următoare.

Am avut o săptămână bogată în activități legate de proiect: vizita la Fabrica de hârtie din Ligatne, la un Centru de științe interactiv, la castelul medieval Cesis,la depozitul de deșeuri de la Getlini și la Fabrica de produse cosmetice Madara.
Am participat la atelierul de confecționat material didactic din materiale reciclabile, atelierul de reciclat hârtie, atelierul de preparat creme din produse organice.
Școala elementară Upesleju este o scoală cu resurse materiale deosebite, cu oameni primitori care ne-au făcut sa ne simțim ca acasă.

loading...
Advertisements

Related posts

Vasile Axinte, deputat PSD, despre Autostrada Iași – Târgu Mureș

Redacția

Liceul ”Mihai Busuioc”: „Orizonturi europene de formare în domeniul tehnic”

Redacția

Bărbați băgați după gratii pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Judecătoria Pașcani a emis mandate de arestare pe numele lor

Redacția
Încarcă...