RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Patru persoane de etnie rromă au fost amendate pentru că au înjurat călătorii dintr-un autobuz pe ruta Pașcani-Sodomeni

Patru cetățeni de etnie rromă au făcut scandal într-un autobuz, astfel încât cetățenii s-au văzut nevoiți să sune la 112. Practic nu spunem nimic nou și nu neapărat referindu-ne la o manieră discriminatoare, însă noutatea apare acum în perimetrul de perturbare a liniștii publice.  

Aceștia au urcat în mijlocul de transport în comun pe ruta Pașcani-Sodomeni, iar după închiderea ușilor au început a țipa la pasageri adresându-le cuvinte jignitoare. Un bărbat a sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Poliția Locală care a oprit autobuzul în stație și a legitimat “călătorii problemă”.

  

La data de 16 februarie, anul curent, numiții Lioneta Zaharia, Ștefan Marin, Gigă Ursan și Angela Ursan, aflându-se în mijlocul de transport în comun care se deplasat pe ruta Pașcani-Sodomeni, au proferat injurii, expresii jignitoare și vulgare la adresa călătorilor aflați în mijlocul de transport, fapt care a dus la indignarea acestora și au sunat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție care i-a sancționat contravențional conform Legii 61/1991 art.2 pct1 cu o amendă în cuantum de 300 lei“, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Legea junglei în Gâștești: Patrulă de Poliție agresată, batjocorită și amenințată cu bâta după un apel la 112. Procurorii vor să încadreze fapta la o infracțiune blândă (VIDEO)

Marius Parteni

Dosar penal pentru un bărbat din comuna Vânători. Acesta s-a urcat băut la volan

Redacția

O mașină de poliție s-a înfipt într-o casă din Lețcani

Redacția
Încarcă...