NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Patru locuințe ANL au fost repartizate astăzi de Primăria Pașcani


Patru familii din Pașcani și-au împlinit visul de a avea o casă. Astăzi, comisia de analiză le-a repartizat locuințele ANL solicitate de mult timp.

Repartizarea a fost făcută după ce comisia  a făcut o analiză a tuturor cererilor, iar lista s-a stabilit în funcție de punctajele obținute la evaluarea dosarelor.  Locuințele care au fost eliberate sunt un apartament cu trei camere și trei garsoniere.

Beneficiarii garsonierelor sunt: Oana Harhătă, Radu Iacoboaia și Cătălin Stănică. Apartamentul cu trei camere a fost repartizat Mirelei Buhă. Una dintre problemele cu care se confruntă comunitatea pășcăneană o reprezintă lipsa locuințelor. Săptămânal sunt persoane care vin și cer în special locuințe sociale, la audiențele ținute de administrația locală.

  

Comisia de Analiză a dosarelor pentru repartizarea locuințele ANL s-a întrunit în luna februarie la sediul Primăriei pentru a analiza dosarele solicitanților, în vederea atribuirii unor spații de locuit.  18 dintre dosare au fost complete, iar 4 dintre beneficiari au primit astăzi locuințele. 40 de dosare sunt în curs de actualizare.

Două garsoniere au fost repartizate la blocul F3, una la G2B, iar apartamentul la F1.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Căminul Cultural din Sodomeni, o altă locație abandonată de administrația locală! (FOTO)

Oana Cordoneanu

Administraţia locală din Târgu Frumos plănuieşte reabilitarea, extinderea şi modernizarea a trei grădiniţe

Ema Roman

Pașcaniul în 2019: Mai multe nașteri, mai puține decese și căsătorii

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site