NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Patronul unei societăți de transport internațional din Iași prins când încerca să vândă 1 kilogram de cocaină

Procurorii DIICOT impreuna cu polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi au organizat miercuri un flagrant pentru prinderea unui patron al unei societati de transport international si sotia acestuia, cand incercau sa vanda in Iasi peste 1 kilogram de cocaina.

Cei doi plasau marfa la pretul de 45.000 euro pe kilogram. Procurorii au mai stabilit ca luni, unul dintre soferii angajati la firma acestuia, care transporta persoane si colete pe ruta Romania – Scotia, a preluat din Marea Britanie un pachet ce conținea o cantitate importantă de cocaină, pe care i-a predat-o patronului.

Tot miercuri au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate sumele de 2.100 de lei şi 42.800 de lire sterline și trei autoturisme şi autoutilitare, ce ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor.

În cursul zilei de astăzi, cei trei inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

  

telem.ro

Advertisements

Related posts

Crimă la Cristești: Un bărbat a fost bătut cu bâtele până a murit

Răzvan Grecu

Dr.Urlea a ajuns la spital după ce a căzut pe gheață (VIDEO)

Redacția

Poliția a spart o petrecere cu grătare între blocuri în Ferentari. Zeci de oameni au ieșit revoltați în stradă să se lupte cu agenții

Redacția
Încarcă...