RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pățaniile directorului de la Spitalul CF Pașcani din toiul negocierilor cu ApaVital

Managarul Spitalului CF Pașcani acuză ApaVital de faptul că impune semnarea contractelor deși unitatea medicală deține un contract valabil încă cu Prest Serv Apa. Abdalla Bashir a povestit astăzi reporterilor noștri câteva episoade din discuțiile pe care le-a avut cu unii reprezentanți ai societății ieșene. 

 

În urmă cu o lună de zile, două persoane s-au deplasat la biroul acestuia recomandându-se că sunt de la ApaVital. Ele i-au cerut managerului să indice unde sunt apometrele spitalului, pe motiv că societatea ieșeană a preluat serviciile pășcănene de apă. După ce au văzut apometrele, reprezentanții ApaVital, i-au transmis că trebuie să semneze un contract de furnizare, iar mai apoi au plecat.

  

Au revenit două săptămâni mai târziu, alte persoane din partea societății care din nou au insistat să semneze contract, însă de această dată, în acel contract să fie trecut și Ambulatoriul de specialitate ce se află în administrarea Spitalului CF din zona vale cât și o clădire de lângă, ce este închiriată către câțiva medici ce prestează servicii. Prin contractul pe care doreau să îl impună cei de la ApaVital, Spitalul CF se obliga să plătească utilitățile și către această clădire, deși ea este închiriată. Ca urmare a acestor lucruri, Abdalla Bashir a refuzat să semneze contractul.

Au trecut alte două săptămâni și alte persoane din partea ApaVital au venit la Spital, de această dată cu altă poveste. Mai exact, anagajații societății ieșene i-au cerut managerului să facă o cerere către ApaVital prin care să solicite faptul că dorește să semneze un contract cu ei, ca persoană fizică și nu ca instituție. Evident, Abdallah Bashir a refuzat acest lucru.

În urmă cu două zile, un alt reprezentant a venit la manager cu o hârtie în mână pe care i-a cerut să o semneze orbește, fără să îi explice despre ce este vorba măcar.

Ieri dimineață, unitatea spitalicească pășcăneană a fost contactată telefonic, de această dată de un anume domn, Duma, de la ApaVital care a comunicat că va trimite un contract către conducerea Spitalului pentru a fi semnat. Managerul Spitalului s-a văzut din nou nevoit să le explice faptul că nu va semna un contract până nu îl va citi și până nu va stabili care este situația cu actualul contract pe care îl are cu Prest Serv Apa Pașcani.

La finalul discuției cu reporterii noștri, Abdalah Bashir consideră că felul în care societatea ieșeană încearcă să stabilească relațiile contractuale cu societățile comerciale cât și cu cetățenii este unul abuziv.

Răzvan Manolache, purtătorul de cuvânt al ApaVital, susține că pentru a fi finalizat contractul de prestări servicii sunt necesare mai multe documente.Probabil mai lipsesc documente de la dosar. După ce finalizăm contractul îl înaintăm spre a fi semnat. Dacă vor exista obiecțiuni, conducerea unității va fi chemată la conciliere. Voi analiza acest caz pentru a vedea despre ce este vorba“, a subliniat Răzvan Manolache.{jcomments off}

 

Related posts

Probleme cu iluminatul public pe strada Grădiniței și E. Stamate!

Diana Marcu

Se abate urgia asupra primăriilor. Peste 2.600 de salariaţi trebuie concediaţi

Redacția

Vineri se va întrerupe apa în cartierul Lunca

Redacția
Încarcă...