RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pașcaniul va avea încă un reprezentant în Consiliul Județean. Liderul PDL va prelua un mandat după demisia Lilianei Romaniuc

PDL Pașcani va avea un membru în Consiliul Județean Iași. Consilierul județean Liliana Romaniuc, cea care a candidat pentru un mandat de deputat pe Colegiul 5 Pașcani, și-a dat demisia din funcție, iar locul său a rămas vacant.

Inginerul silvic Vasile Sandu, președintele interimar al organizației locale, este următorul pe lista formațiunii politice.Liliana Romaniuc și-a anunțat colegii de partid despre această mutare.

Mi-am dat demisia, dar acest lucru nu e un element de noutate, pentru că de câteva luni voiam să fac acest pas. Implicarea mea în cele două proiecte educaționale este totală și nu-mi mai permite timpul să rămân și consilier județean. M-am bucurat că profesorul Dumitru Oprea (n.r. președintele PDL Iași) a înțeles“, a precizat pentru jurnalvirtual.ro Liliana Romaniuc.

  

Cotactat telefonic Vasile Sandu, președintele PDL Pașcani, a precizat despre această situație:Tot ce pot să vă spun la acest moment este faptul că eu sunt următorul pe lista partidului. Voi face mai multe declarații după întâlnirea cu colegii și domnul președinte Dumitru Oprea“.

Menționăm că ultimul consilier județean pe care PDL l-a avut în legislativul ieșean a fost Valerică Andronache. La ora actuală din acest for mai face parte liberalul Petrică Dascălu.     

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Europarlamentarul Ivan vine mâine la Pașcani, la invitația senatorului Constantinescu, să se întâlnească cu primarii din Colegiul 3

Marius Parteni

FSE-INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE REGIONALĂ-ROMÂNIA STARTUP-UP ȘI DIASPORA STARTUP (VIDEO)

Ema Roman

Miniștrii din cel de-al treilea guvern PSD-ALDE primesc azi votul Parlamentului

Redacția
Încarcă...