NewsPascani.com
Administrație

Pașcaniul în 2019: Mai multe nașteri, mai puține decese și căsătorii

În 2019 la Pașcani s-au născut mai mulți copii, s-au căsătorit mai mulți tineri și s-au înregistrat mai puține decese față de 2018. Așa reiese din datele înregistrate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din cadrul administrației locale.

În cifre, în 2019 s-au născut 753 de copii, mai mult cu 4 bebeluși față de 2018, s-au oficiat 245 de căsătorii, cu 6 mai puțin față de 2018 și au decedat 730 de persoane, mai puține cu 34, decât în urmă cu doi ani. Ofițerul de stare civilă te căsătorește, însă tot el te și divorțează.

În 2019, la Primăria Pașcani au fost înregistrare două cereri privind divorțul administrativ. Condiţiile pentru un divorţ administrativ sunt ca ambii soţi să fie de acord cu desfacerea căsătoriei, să se înţeleagă asupra numelui pe care îl vor purta ulterior, să nu aibă copii minori şi niciunul dintre soţi să nu fie pus sub interdicţie. Desfacerea căsătoriei se mai poate face în instanță sau la mediator.

Advertisements
Loading...

Related posts

Șeful de la Salubritate protejat de primar. Raportul care-l încriminează amânat pentru ca Dumea să-și pregătească apărarea

Marius Parteni

CNAIR are în vedere realizarea drumului expres Pașcani-Suceava cu fonduri europene

Redacția

Şedinţă de Consiliu Local la Răchiteni – 28 martie 2018 (VIDEO)

Ema Roman
Încarcă...