NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Pașcani: Va sta un an la „răcoare” după ce a ameninţat cu moartea personalul medical de la camera de gardă

După ce au făcut scandal în curtea unui cunoscut, patru păşcăneni şi-au mutat scena în plin Spitalul Municipal. Deşi medicii făceau tot ce era necesar pentru unul dintre ei, rănit, ceilalţi au continuat să urle şi să ameninţe. Cu greu au putut fi liniştiţi de poliţie.

În noaptea de 2/3 iulie 2020, Petrică Amariei, alături de patru prieteni, făcuseră scandal în curtea unei rude a acestuia. Pentru a fi mai convingător, unul dintre ei lovise cu piciorul geamul unei uşi. Acesta s-a spart, iar scandalagiul s-a ales cu o tăietură adâncă la gamba dreaptă. Cei cinci au urcat în maşină, îndreptându-se spre Spitalul Municipal Paşcani. Ajunşi aici, şoferul a rămas în maşină, iar rănitul a fost dus spre intrare de ceilalţi trei, toţi aflându-se în stare de ebrietate. Au fost opriţi de portar, care le-a explicat că, date fiind restricţiile impuse de pandemie, în spital nu poate intra decât rănitul şi cel mult un aparţinător. A intrat Amariei, condus de portar. Ceilalţi doi au rămas temporar în curte, dar au intrat şi ei până la urmă în spital.

Advertisements

Ajuns în unitatea de primire urgenţe, Amariei a aruncat pe masă o carte de identitate şi i-a cerut medicului să întocmească urgent foaia de internare şi „să-l salveze pe prietenul său”. „Dacă nu-mi salvezi prietenul, vă omor pe toţi”, a adăugat Amariei. Medicii nu aveau nevoie de îndemnuri pentru a-şi face meseria şi au început să-i acorde rănitului primele îngrijiri. Totuşi, Amariei a continuat să facă scandal, iar în sala de chirurgie au năvălit toţi scandalagiii. O asistentă le-a cerut să iasă, dar fără succes. A chemat paza spitalului, dar tot degeaba. În cele din urmă, medicii au sunat la 112, cerând intervenţia poliţiei. Aflând că este vorba de Amariei, primii poliţişti care au venit la faţa locului au cerut imediat întăriri. Şi poliţiştilor le-a fost greu să stăpânească situaţia, Amariei continuând să urle şi să înjure şi simulând în câteva rânduri că loveşte cu pumnul şi cu capul.

continuare pe ziaruldeiasi.ro

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Va mai avea loc bătaia tradiţională de la Ruginoasa? Autorităţile speră să rupă tradiția

Redacția

Club Impact Special Pașcani caută tineri antreprenori!

Redacția

Un poștaș din Pașcani nu a mai plătit pensiile unor vârstici şi a plecat cu banii în concediu. „Nu mai sunt bani!”

Redacția
Încarcă...