NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Pașcani și Târgu Frumos: Rezultate bacalaureat pe unități de învățământ. Nicio medie de 10

Rezultatele examenului de Bacalureat 2020 au fost afișate astăzi pe bacalaureat.edu.ro. La unitățile de învățământ din Pașcani nu există nicio medie de zece. Cea mai mare, 9,85, este înregistrată la Liceul Teoretic ”Miron Costin”. Urmează Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” cea mai mare medie fiind 9,76, apoi  Colegiul Tehnic CF ”Unirea”, media 9,38, Liceul Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga” cu media 8,28 și  Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” cu cea mai mare medie 8,05.

Pe liste, elevii nu și-au mai regăsit numele și prenumele, așa cum s-a întâmplat la sesiunile de până acum, rezultatele au fost anonimizate. Candidații s-au identificat cu un cod unic, primit în timpul examenelor.

Centrele de examinare au fost la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”, Colegiul Tehnic CF ”Unirea”, Liceul Teoretic ”Miron Costin”, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”- arondat  Liceul Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga”.

La nivelul orașului Târgu Frumos nu a fost înregistrată nicio medie de 10, cea mai mare medie fiind 9,80 obținută la Liceul Teoretic „Ion Neculce”. La Liceul Special „Moldova” cea mai mare medie a fost de 8,66, iar la Liceul Tehnologic „Petru Rareș” media 7,98.

La Târgu Frumos centrele de examinare au fost la Liceul Tehnologic ”Petru Rareș” arondat Liceul Special ”Moldova” și Liceul Teoretic ”Ion Neculce”.

Contestațiile se pot depune tot astăzi, până la ora 20.00, dar și miercuri, în intervalul 8.00-12.00.

În județul Iași s-au înscris și au susținut probele din cadrul examenului de bacalaureat 5.859 candidați, atât din promoția curentă, cât și din cele anterioare. În total au fost organizate 41 de centre de examen, din care doar 5 centre au arondate și alte unități de învățământ.

loading...
Advertisements

Related posts

Ministerul Educației a publicat testele de simulare online pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională. DESCARCĂ testele

Redacția

Topul celor mai bune unitati de invatamant. Printre ele se afla si una din Pascani

Redacția

Programul de 1 iunie pregătit de Casa de Cultură, Clubul Copiilor și Liceul „Miron Costin”

Oana Cordoneanu
Încarcă...