NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pașcani: Localitatea urbană din județ, cu cea mai mică rată de infectare

Vești bune pentru pășcăneni! Conform graficului incidenței cazurilor, transmis de Prefectură, municipiul nostru este localitatea urbană din județ cu cea mai mică rată de infectare. Calculele sunt făcute pentru perioada 14-28 februarie.

Astfel, în municipiul Pașcani se înregistrează un indice de 0,46. Urmează Hârlău cu 0,58, Podu Iloaie cu 0,62, Târgu Frumos cu 0,76 și Iași cu 1, 17.

De vineri, 26 februarie, indicatorul privind cazurile de covid ia în calcul și focarele.

Conform Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 6 decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind 595.

  

Conform datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică Iași, din cele 6 paturi de la ATI, din cadrul Spitalului Municipal Pașcani, destinate persoanelor cu forme grave de coronavirus, 2 sunt libere. La Spitalul CF Pașcani sunt libere 65 de paturi. Aici sunt tratați pacienții cu forme medii de coronavirus.

 În ceea ce privește Campania de vaccinare împotriva COVID 19, desfășurată la nivelul judetului Iaşi, conform datelor centralizate, până în prezent au fost efectuate 79.785 de vaccinări.

Advertisements

Related posts

Județul Iaşi, locul I pe ţară: avem cel mai mare număr de raportări de cazuri de rujeolă

Redacția

Atenție la masca de protecție! Ieșenii ajung la medicul dermatolog și alergolog cu dermatită alergică de contact. Iată recomandările specialiștilor

Redacția

Ameninţări cu închisoarea pentru părinţii care nu-şi vaccinează copiii

Redacția
Încarcă...