NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcani: Documentele privind acordarea ajutorului de încălzire pot fi trimise prin e-mail, poștă sau curier

Primăria Municipiului Pașcani informează cetățenii cu privire la depunerea actelor pentru acordarea ajutorului de încălzire. Pentru ca populația să fie în siguranță și a evita formarea aglomerației la intrarea în primărie, cei care doresc pot opta pentru celelalte variante puse la dispoziție de autoritățile locale.

Astfel, cererile pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Pașcani (AICI), completate și trimise fie prin poșta electronică la adresa de e-mail office@primariapascani.ro, fie prin poștă sau curier, la adresa strada S̗tefan cel Mare, nr. 16, sediul Primăriei Municipiului Pas̗cani. Pe site-ul primăriei se pot afla informații referitoare la actele necesare pentru acordarea ajutorului de încălzire, cuantumurile de acordare a ajutoarelor, dar și lista bunurilor ce pot determina neacordarea acestui ajutor.

De asemenea, administrația locală pune la dispoziție celor interesați un clip video unde este explicat modul în care se completează formularele necesare acordării acestor subvenții.

Reamintim că, Primăria Pașcani primește din data de 18 octombrie, dosarele pentru acordarea de subvenții la plata gazului și a suplimentului pentru energie. Ajutorul lunar pentru încălzirea locuinței se va acorda, începând cu data de 1 noiembrie.

  
Advertisements

Related posts

Automotorul produs de Electroputere VFU scos pe calea ferată pentru teste finale

Marius Parteni

Pășcănenii cer finalizarea lucrărilor pe strada Nicolae Iorga! Primăria mai face o negociere directă

Marius Parteni

Perioada stării de alertă: Programul și măsurile luate la nivelul Primăriei Pașcani și a instituțiilor publice (DOC)

Oana Cordoneanu
Încarcă...