NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Pașcani, 18 octombrie 2021, ora 10.00, se deschide un nou centru comercial! Prezentare de produse marca Makita (P) – Foto

Luni, 18 octombrie, începând cu orele 10.00, este programată deschiderea unui nou centru comercial, de tip showroom, specializat în vânzarea produselor de curățat, tăiat și grădinărit. Odată cu deschidere este programată și o acțiune de promovare a unor produse.

Vorbim de o activitate ce va fi susținută de specialiștii producătorului “Makita”. În curtea centrului comercial se va putea asista la activități de drive test.

Showroom-ul despre care vorbim este amenajat și organizat la ieșirea din Pașcani către Gâștești, intrarea fiind accesibilă din strada Ion Creangă spre Boșteni. Veți găsi o gamă diversificată de produse Stihl, Makita, DeWALT, toate comercializate prin parteneriate cu producători autorizați.

Noul centru comecial are un program de funcționare de luni până sâmbătă. Investiția aparține sociectății Comsev Tools SRL Pașcani.

  

Toți cei care sunt interesați de achziția unor asemenea produse, au la dispoziție o gamă diversificată, la prețuri atractive.

Advertisements

Related posts

Aplicațiile IOS ale unui pășcănean au fost vedetele rubricii I Like IT de le Știrile Pro TV (VIDEO)

Răzvan Grecu

Lista datornicilor la bugetul local Pașcani (DOC)

Redacția

Ministrul Economiei: Bani nerambursabili pentru firmele afectate de epidemie, inclusiv pentru cele fără salariați, cu un singur asociat

Redacția
Încarcă...