RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pașcani: 1051 pachete cu produse de igienă de la UE, vor fi distribuite de săptămâna viitoare

Pachetele cu produse de igienă de la UE, vor fi distribuite săptămâna viitoare beneficiarilor, de către Primăria Pașcani. Acestea au fost depozitate astăzi la Căminul Cultural din suburbia Blăgești.

”Astăzi au sosit ajutoarele pentru personele cu venit minim garantat. Pachete cu produse de igienă de la UE vor fi distribuite de săptămâna viitoare, după un program stabilit, care va fi anunțat”, a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul municipiulu Pașcani, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul Primăriei Pașcani.

Pachetul cu produse de igienă conțin : periuţă de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, detergent rufe, șampon și dezinfectant de mâini.

Beneficiarii provin din trei categorii principale: familiile şi persoanele care au dreptul la un venit minim garantat, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, persoane sau familii aflate temporar în situaţii critice de viaţă – victime ale calamităţilor, persoane cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidenţial şi alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchete sociale.

  

Related posts

28 februarie – Ziua Protecţiei Civile din România

Redacția

O familie din Crivești a căzut cu mașina într-o râpă adâncă de cinci metri

Oana Cordoneanu

Cormoranii, specie protejată, spaima fermierilor din județul Iași

Redacția
Încarcă...