NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii trebuie să întrețină curat spațiul din fața gospodăriilor. Vârstnicii vor beneficia de ajutor

Primăria Municipiului Pașcani face un anunț printr-un comunicat de presă prin care transmite cetățenilor din oraș și suburbii faptul că spațiul din fața gospodăriei lor trebuie păstrat curat, iarba cosită și rigolele curățate. Conform Ordonaței nr. 21 din 30 ianuarie 2002, articolul 6, pășcănenilor li se impun aceste îndatoriri.

De asemenea, Primăria a găsit o soluție prin care persoanele de peste 70 de ani pot fi ajutate în legătură cu exercitarea acestor sarcini. Vârstnicii pot solicita ajutor în acest sens printr-o cerere scrisă către Primăria Municipiului Pașcani, iar angajații de la Serviciul  Seră și Administrare Spații Verzi, vor veni în ajutorul acestora.

Reamintim că, un apel pe același subiect a fost adresat și de către viceprimarul Cristian Rățoi, în conferința de presă din 20 mai, anul curent.

Advertisements

Related posts

Supărați că a întârziat mașina de gunoi să treacă pe stradă lor

Teona Gherasim

Situație gravă la Prest Serv Apa: Ultima hotărâre a consilierilor locali privind serviciul de apă a dus-o în incapacitate de plată! (DOC)

Răzvan Grecu

Primăria angajează avocat în procesul cu Curtea de Conturi. Edilul local promite că va proceda la fel şi în cazul litigiului cu AgroComplex Lunca

Marius Parteni
Încarcă...