NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii sunt interesați să discute cu consilierii locali

Pășcănenii sunt interesați să discute cu aleșii locali pe marginea problemelor pe care le au. O demonstrează audiențele anunțate ținute de ieri la sediul Primăriei de unul din cei 19 consilieri.  

Patru persoane s-au prezentat pentru a face cunoscute cazurile sau problemele lor.

“Ieri au fost prezente în audințe 4 oameni care au ridicat diverse probleme. A fost un caz social, unul legat de comerțul stradal, un caz legat de o gârlă care trebuie desfundată pe raza municipiului și o problemă legată de curățenia și parcările din oraș. Noi am analizat problemele care sunt, le-am notat și așteptăm termenul de 30 de zile de soluționare din partea Primăriei fiindcă s-a luat la cunoștință deja aceste probleme. Eu în calitate de cosilier local voi încerca să fiu avocatul oamenilor și să merg pe firul problemei să văd de ce nu s-a rezolvat problema”, ne-a declarat Marius Pintilie, consilier PNL.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Reamintim că în urmă cu o săptămână doi consilieri locali au anunțat că vor ține audiențe săptămânal. Este vorba despre consilierul PNL și Garbriela Nedelcu de la PSD. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Topul celor mai bine plătiți angajați din administrația Pantazi în 2012: Surpriză, primarul ocupă doar poziția a VI-a! Vezi cine câștigă cei mai mulți bani! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Criza apei la Pașcani – între vinovați și soluții salvatoare

Ema Roman

Preșcolarii și elevii din Gâștești vor avea grupuri sanitare noi și căldură în sălile de clasă

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site