NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii solicită creșterea numărului de curse, pe transportul public.”Nu avem bani cu ce plăti taxiul”!

Locuitorii suburbiilor din municipiul Pașcani cer modificarea programului de transport al autobuzelor, aparținând Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani.

Oamenii își doresc să beneficieze de mai multe curse zilnice, pentru a ajunge la locurile de muncă. După cum se poate vedea din mesajele postate pe paginile de socializare, oamenii invocă inclusiv lipsa resurselor financiare.

„Bună ziua, domnule primar! Noi cei care facem naveta din suburbia Sodomeni și Gâștești, cu ce vom circula la serviciu, schimbul doi. Am înțeles că nu vor mai băga nici o cursă, în afară de cele două. Nu vă gândiți și la noi, avem o lună de când stăm în șomaj tehnic, nu avem bani cu ce plăti taxiul, de mâine trebuie să ne prezentăm la serviciu. Cu ce vom ajunge? Vă rog, măcar acum să ne ajutați și pe noi poate am fost și noi cândva sau suntem de ajutor pentru dumneavoastră! Așteptăm un răspuns din partea dumneavoastră”, se arată în postare.

RAGCL atrăgea atenția Primăriei, în luna martie, că municipalitatea datora aproximativ 350.000 de lei, dintre care 130.000 de lei contravaloarea abonamentelor sociale, pentru angajații proprii și pensionari. Acestea nu au fost achitate, conform RAGCL, din luna februarie a anului 2019.

  

Serviciul de transport a fost delegat către societatea EcoServ SRL, dar nu sunt cunoscuți pașii întreprinși în această perioadă. Administrația locală nu oferă explicații, cu privire la viitorul acestui serviciu.

Advertisements

Related posts

Municipiul Pașcani va primi internet gratuit de la Comisia Europeană

Redacția

Recepția finală a lucrărilor de reabilitare a Parcului Municipal Pașcani va fi făcută în 2015

Teona Gherasim

Oglindă, oglinjoară, care e cel mai legal loc de joacă din municipiu: parcul de la C5 avea aprobată înfiinţarea şi finanţarea de Consiliu Local, iar cel de la L1 amenajat fără indicatori tehnico economici aprobaţi! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...