NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii solicită creșterea numărului de curse, pe transportul public.”Nu avem bani cu ce plăti taxiul”!

Locuitorii suburbiilor din municipiul Pașcani cer modificarea programului de transport al autobuzelor, aparținând Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani.

Oamenii își doresc să beneficieze de mai multe curse zilnice, pentru a ajunge la locurile de muncă. După cum se poate vedea din mesajele postate pe paginile de socializare, oamenii invocă inclusiv lipsa resurselor financiare.

“Bună ziua, domnule primar! Noi cei care facem naveta din suburbia Sodomeni și Gâștești, cu ce vom circula la serviciu, schimbul doi. Am înțeles că nu vor mai băga nici o cursă, în afară de cele două. Nu vă gândiți și la noi, avem o lună de când stăm în șomaj tehnic, nu avem bani cu ce plăti taxiul, de mâine trebuie să ne prezentăm la serviciu. Cu ce vom ajunge? Vă rog, măcar acum să ne ajutați și pe noi poate am fost și noi cândva sau suntem de ajutor pentru dumneavoastră! Așteptăm un răspuns din partea dumneavoastră”, se arată în postare.

RAGCL atrăgea atenția Primăriei, în luna martie, că municipalitatea datora aproximativ 350.000 de lei, dintre care 130.000 de lei contravaloarea abonamentelor sociale, pentru angajații proprii și pensionari. Acestea nu au fost achitate, conform RAGCL, din luna februarie a anului 2019.

Serviciul de transport a fost delegat către societatea EcoServ SRL, dar nu sunt cunoscuți pașii întreprinși în această perioadă. Administrația locală nu oferă explicații, cu privire la viitorul acestui serviciu.

loading...
Advertisements

Related posts

Modificare legislativă. Aproape oricine îşi va putea cumpăra arme periculoase în România

Redacția

Hotărârea privind majorarea prețului la energia termică cu 22% a fost adoptată cu încălcarea legii!

Răzvan Grecu

Amendati pentru demolarea peretilor din apartamente

Redacția
Încarcă...