NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii revoltați pe consilierii care au lipsit de la dezbaterea pe taxa de salubritate: „Cine sunt și ce fac?”

Doar trei consilieri locali au participat astăzi la dezbaterea pe marginea proiectului de instituire a taxei de salubritate. Este vorba despre Marius Pintilie (PNL), Vasile Axinte și Vasile Haldan (PSD).  

Primarul Dumitru Pantazi a început dezbatarea strigând lista cu aleșii locali care sunt în funcție. Oamenii au remarcat rapid că sunt foarte puțin dintre ei prezenți, fapt ce i-a determinat pe aceștia să aplaude ironic lipsa lor din sală. 

Ei nu au scăpat netaxați de oamenii care au luat cuvântul.”Ce este Consiliul Local? Cine este și ce fac cei aleși de noi? Unde sunt acum când am fi putut propune și noi niște lucruri”, a fost opinia unuia dintre aceștia. Unii din sală au completat: „Ce să facă, doar mulți sunt din partid cu primarul”. 

La precedenta discuție pe marginea problemelor cu ApaVital au fost prezenți majoritatea aleșilor locali. Este foarte posibil ca mulți dintre aceștia să fi lipsit de frica oamenilor. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Primăria trimite funcționarii să verifice construcțiile pentru care nu s-a solicitat recepția lucrărilor și declararea lor la Serviciul de Taxe și Impozite Locale!

Răzvan Grecu

Taximetriștii, care cer autorizație, sunt în continuare pe lista de așteptare. Între timp, Poliția îi oprește și le cere acte!

Ema Roman

La Focșani operatorul de termoficare a intrat în insolvență, dar cetățenii au căldură la iarnă! La Pașcani într-o situație similară, serviciul de încălzire centralizată a fost abandonat!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site