NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănenii reclamă zgomotul făcut de lucrările pentru deschiderea unui nou supermarket ”Profi” (VIDEO)

Pregătirile pentru deschiderea unui nou supermarket ”Profi” în Pașcani, au dus la producerea unui scandal. Locatarii din zonă sunt deranjați de disconfortul creat de lucrările care se execută zilnic, ce s-ar întinde până seara, în jur de ora 21.00, conform celor reclamate de ei, pe rețelele de socializare, dar și la Poliție.

Noul supermarket „Profi” este situat pe strada Eugen Stamate, zona deal, la parterul blocului D2. Vecinii susțin că zgomotul făcut de sculele electrice folosite de muncitori este infernal, că nu se mai pot odihni, au copii mici, și că nu au liniște deloc.  Pe lângă acestea, unii dintre locatari susțin că nu sunt de acord cu deschiderea lui în locația respectivă.

Aseară, în jurul orei 19.00, o femeie a sunat la 112, iar la fața locului a sosit un echipaj de la Poliție. Conform unor surse, una dintre persoanele sancționate este chiar soțul acesteia. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în momentul sosirii echipajului se certa cu muncitorii care efectuau lucrări.

”Aseară am fost sesizați că pe raza municipiului Pașcani, mai multe persoane tulburau liniștea și ordinea publică. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat patru persoane care își adresau injurii reciproc. În urma celor constatate au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, conform legii 61/1991”, ne-a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.

  

Am cerut un punct de vedere și de la reprezentanții ”Profi”, cu privire la subiect, însă până la ora publicării acestei știri, nu am primit nici un răspuns.  

VIDEO FACEBOOK

Advertisements

Related posts

Un bărbat filmat în timp ce își bate copilul cu o scândură a fost reținut. Cum a reacționat mama copilului

Redacția

Amendă și permisul reținut pentru o șoferiță care a încălcat legea rutieră

Redacția

Alcoolemie record la Iaşi! Dorel a fost reţinut după ce, în pragul comei alcoolice, s-a urcat la volan şi a făcut praf o maşină

Redacția
Încarcă...