NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcăneni bănuiți de furt identificați de polițiști

 

Doi pășcăneni, bănuiți de furt calificat, au fost identificați de polițiștii pășcăneni. Joi, 11 iulie , polițiștii din cadrul Poliției Pașcani au identificat un bărbat, de 34 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada 5– 8 iulie a.c., acesta ar fi pătruns într-o anexă a locuinței unui bărbat, de 67 de ani, tot din Pașcani și ar fi sustras un cazan, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.400 de lei.

Tot joi, 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Pașcani au identificat un tânăr, de 27 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 30 mai a.c., acesta ar fi sustras 300 de lei și acte dintr-o autoutilitară parcată pe raza municipiului Pașcani.

Cercetările continuă în ambele cazuri pentru stabilirea întregii situații de fapt.

 

loading...
Advertisements

Related posts

Descinderi ale mascaților în Pașcani și Tg. Frumos în rândul persoanelor condamnate care se sustrag executării pedepsei. Printre căutați și tâlharii din Ruginoasa

Marius Parteni

Mare atenţie la staţiile de emisie-recepţie pe frecvenţa liberă!

Redacția

Poliţist local bătut de un bărbat care nu a vrut să se legitimeze

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site