RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcăneanul care a furat o mașină a fost blocat de polițiști în trafic și reținut. Astăzi va fi adus în fața instanței de judecată

Un tânăr din Pașcani va da socoteală în fața judecătorilor, după ce a comis mai multe infracțiuni grave la regimul rutier.

Duminică, 27 octombrie, acesta a furat  mașina din garajul unei rude. A găsit și cheia, apoi a pornit la plimbare pe străzile din Pașcani. Proprietarul autovehiculului a fost cel care a sunat la 112, iar polițiștii au pornit în căutarea autorului. La scurt timp a fost depistat , oamenii legii i-au făcut semnal de oprire, însă Daniel Roșca și-a continuat deplasarea. În final polițiștii au blocat mașina în trafic, la Gâștești.

  

”În  momentul depistării, tânărul emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.”, au  precizat reprezentanții IPJ Iași.

Testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 29 octombrie a.c., tânărul cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, mai menționează reprezentanții IPJ Iași.

Astăzi,  30 octombrie, acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

 

 

Related posts

Alcoolul le-a luat mințile. Un bărbat din Todirești și-a bătut fiul cu pumnii și picioarele până l-a băgat în spital. Un pășcănean și-a agresat vecinul

Oana Cordoneanu

Accident rutier cu victime la Valea Seacă

Redacția

Accident grav la Conțești. Un bărbat a fost transportat cu elicopterul la Iași! (FOTO – VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...