NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănean pe Facebook despre primarul Pantazi: „Ăsta trebuie dezbrăcat la c….l gol, legat de un copac în centru și bătut cu cartofii de pe câmpurile lui…”

Primarul Dumitru Pantazi este puternic contestat pe Facebook, de către pășcănenii nemulțumiți de cum este administrat municipiul Pșacani în mandatul lui. În mod ironic, rețeaua de socializare amintitiă este și locul unde primarul alege să-și promoveze inițiativele, mesajele sale fiind postate cu regularitate pe pagina sa de socializare.

Dacă comentariile pe conturile administrate de apropiații edilului  sunt laudative, pe grupurile de pe Facebook, acolo unde postările și comentariile sunt arareori moderate, primarul Dumitru Pantazi are parte de mesaje critice.

Astfel, pe grupul Ești din Pașcani dacă… un pășcănean a adăugat un comentariu la o postare critică la adresa primarului DUmitru Pantazi, în care susține că actualul edil ar trebui pedepsit în mod public pentru felul în care administrează municipiul.

„Ăsta trebuie dezbrăcat la c….l gol, legat de un copac în centru și bătut cu cartofii de pe câmpurile lui…”

Deși comentariul nu este unul tocmai elegant, acesta a primit aprecieri de la o parte din membrii grupului.

De altfel, pe Facebook este forfotă mare, zeci de postări și sute de comentarii critică starea actuală a municipiului, primarul Dumitru Pantazi fiind indicat drept principalul vinovat de această situație. Pe unul dintre grupuri, Dragoș Manole, ginerele primarului a intervenit și a solicitat să nu se mai facă politică în acel grup, semn că postările usturătoare la adresa socrului său l-au deranjat.

Advertisements
Loading...

Related posts

Licitație pentru reabilitarea străzii Gâștești

Redacția

Primăria angajează avocat în procesul cu Curtea de Conturi. Edilul local promite că va proceda la fel şi în cazul litigiului cu AgroComplex Lunca

Marius Parteni

Maistru în cadrul Direcției Administrative, la Primăria Pașcani

Teona Gherasim
Încarcă...